Снимка: pixabay Настоящият договор на Меси с клуба е до края

...
Снимка: pixabay Настоящият договор на Меси с клуба е до края
Коментари Харесай

Хорхе Меси: Синът ми продължава в Барса

Снимка: pixabay 

Настоящият контракт на Меси с клуба е до края на юли 2021 година.

Хорхе Меси, бащата на мегазвезда на " Барселона " Лионел Меси, който е и сътрудник на сина си, разгласи на среща с президента на каталунския клуб Жоан Лапорта желанието на аржентинеца да продължи контракта си, оповестява испанският ефирен канал TVE.

По-рано беше обявено, че Меси може да се съгласи на понижаване на заплатата с 50% поради нов контракт, само че Барселона ще би трябвало да извърши няколко условия, припомня .

По предложение на Хорхе Меси, синът му би трябвало да получи контракт до 2022 година, след което нападателят има намерение да премине в американския клуб Интер Маями, един от притежателите, на който е Дейвид Бекъм. След като приключи кариерата си в Съединени американски щати, Меси възнамерява да се завърне в Испания и да заеме място в администрацията на каталунския клуб. В подмяна на тези условия той е подготвен да подпише ново съглашение с понижение на заплатата с 50%, за което упорства изпитващият финансови компликации отбор на Барселона.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР